Lakókocsi Horvátországban Rovinj legszebb kempingjében

Lakókocsi Horvátországban Rovinj legszebb kempingjében a Porton Biondi kempingben. Klimatizált, modern lakókocsik tengeri panorámával várnak mindenkit!

Lakókocsi Horvátországban kockázatmentesen

lakókocsi horvátországbanHa Ön is a kempingezés szerelmese, akkor biztosan ismeri Rovinjt, Horvátország kempingparadicsomát. Mi most egy igazán különleges kempinget ajánlunk önnek, a Porton Biondit, ami páratlan panorámájával és elhelyezkedésével biztosan elnyeri a tetszését!

A Lakókocsi Horvátországban oldal által ajánlott lakókocsik ebben a csodás kempingben helyezkednek el, ami panorámájával és ősfás, hűs környezetével mindenkit magával ragad. A kemping okö jellegének köszönhetően csendes, tiszta (a vizesblokkokat kétóránként takarítják), ideális egy családi kikapcsolódáshoz. A kemping területén a kisállatok is szívesen látott vendégek, ami a többi kempingel ellentétben igen ritka, ha nem zavarják a nyugalmat. A Lakókocsi Horvátországban oldal által üzemeltetett lakókocsik egymás mellett helyezkednek el, panorámás parcellákon. A strand mindössze 100 méterre van, a vizesblokk körülbelül 20 méterre. A lakókocsik felett hatalmas tölgyfák vannak, amik kellemes hűs árnyékot adnak egész nyáron. Az egész kemping a nyugalom és pihenés ideális kombinációja a város gyors megközelíthetőségével. A kemping mindössze hétszáz méterre van az óvárostól, gyalog csak 10-15 perc sétával elérhető, de a kempingből is induló buszjárat minden órában az óvárosba és vissza, illetve minden nap bevásárlójárat a Lidl-be.

A lakókocsik

Lakókocsi Horvátországban

Négy darab, klímával, tévével felszerelt, kényelmes lakókocsik várnak mindenkit. A lakókocsik elősátra előtt egy plusz sörsátor is található, ahol kényelmesen, árnyékban lehet ebédelni. A konyha teljesen felszerelt minden lakókocsiban.

A kemping

Kemping | Lakókocsi Horvátországban

Egy kemping, ami közel van az óvároshoz és az igazi pihentető kikapcsolódás záloga lehet. Tiszta vizesblokkok, rendezett part, mely a gyereknek is ideális és az óváros közelsége az, ami évről-évre egyre több nyaralót vonz ide.

A strand

Rovinj | Lakókocsi Horvátországban

A kemping strandja a gyereknek és a felnőtteknek is ideális. A gyereknek vízi-játszótér és lassan mélyülő víz, a felnőtteknek beachbar, ugrálórész és gyönyörű kristálytiszta víz szolgálja a tökéletes kikapcsolódást.

Rovinj

Rovinj | Lakókocsi Horvátországban

A város ami mindenkit elvarázsol! Hangulatos velencei stílusú utcácskák és sikátorok, felejthetetlen hangulat és igazi mediterrán érzés vár mindenkit ebben a gazdag programokkal szolgáló tengerparti városban.

Horvátország lakókocsi

Figyelmükbe szeretnénk ajánlani még egy oldalt, a Horvátország lakükocsi oldalt, ahol nem egy pár kiadó lakókocsit találnak. A Horvátország lakókocsi portál, egy gyűjtőoldal, ahol a Hoorvátországban kiadó lakókocsikat találja kategorizálva. Akárhol keres kiadó szálláshelyet a nyári kempingezéséhez, itt szinte biztos, hogy megtalálja. Régiókra és férőhelyekre osztva tallózhat a kiadó szálláshelyek között, így kényelmesen és gyorsan tudja elérni az önnek legrelevánsabb és legmegfelelőbb kiadó lakókocsikat!
Látogassa meg Ön is a Horvátország lakókocsi oldalt és nézzen szét rajta, megéri! Csatlakozzon a Horvátország lakókocsi oldal Facebook oldalához és értékes nyeremények mellett, utazást is nyerhet.

Lakókocsi Horvátországban Rovinj legszebb kempingjében